четвртак, 7. фебруар 2013.

ŠOKANTNO: Kreće mikročipiranje ljudi i novorođenčadi (VIDEO)

Nevjerovatna vijest pojavila se u medijima diljem svijeta. Obama Health Care Bill zahtjeva da se svi građani i novorođenčad SAD-a čipiraju do ožujka 2013 godine. Hoće li se to ostvariti u tako kratkom vremenu ostaje da vidimo.

 - "Mikročip u kojem će biti ugrađena radio-frenkvencija (RFID) biti će umetnut u 'svrhu kvalitetnije medicinske skrbi'. Neke države poput Virginije već su u nastojanju da se takva ideja zaustavi prije nego se ozakoni. Kako je ovakav potez SAD-a svakim danom sve izvjesniji, Senatori Arezone Charles Schumer i Lindsey Graham donose zakone pomoću kojih bi svim građanima omogućili posebnu biometrijsku karticu (National Biometric ID Card) kako bi se mogla dobiti dozvola za rad. Pomoću te kartice i ugrađenog mikročipa te pomoću Big Brother elektroničke baze podataka za praćenje, moći ćete biti identificirani u svakom trenutku, gdje god se nalazili. Ta će kartica biti zamjena za osobnu iskaznicu kakvom ju danas poznajemo. Ovo je samo vrh ledenog brijega, od onoga što nas sve čeka u budućnosti", tvrdi Paul McGuire, prenosimo sa Newswithviews.com.

- "Bilderberg grupa dala je naredbu ugradnje mikročipa prvo u Americi pa kasnije i u cijelom svijetu. Mnogi zbog ovoga napadaju Obamu, no budimo realni, tko god da je na vlasti ovo je ideja još od Georga Busha", rekao je Paul McGuire, koji je o ovome pisao u svojim knjigama. "Nova tehnologija toliko je napredna da zvuči kao znanstvena fantastika. Sveti Pavao pisao je kako će Lažni Prorok vladati svijetom i natjerati će nas da primimo pečat zvijeri. Mikročip ne mora nužno biti taj pečat, već početak odbacivanja Isusa Krista i prihvaćanje Antikrista za našeg Boga. To su opasnosti i izazovi koji stoje pred nama", dodaje McGuire.
Primjer ugradnje mikročipa pogledajte u sljedećem video prilogu:

VIDEO : 





VEDRAN MORIN // POLITIKA.HR

Нема коментара:

Постави коментар