понедељак, 22. октобар 2012.

Kemtrejls u Srbiji !!! Chemtrails in Serbia
U subotu ujutro 20.10.2012. nebo iznad Novog Beograda od 6.h. do 11.h. je bilo prepuno ovih tragova !!!!!!!!!

Докази да нас трују из ваздуха (Фото)

Након запрашивања небо је посивело, ваздух је био толико тежак и загушљив да нисмо могли да дишемо, открива наш читалац
Небо изнад Сремске Митровице пуно кемтрејлса
Спасите нас!
После писања Курира о „кемтрејлсу“, отровним белим траговима који остају на небу после запрашивања, јавио нам се велики број уплашених људи молећи да наставимо са том темом и да апелујемо да се Србија заштити.
Катастрофа
Тридесетдвогодишњи М. П. из Сремске Митровице послао нам је фотографије неба над својим градом, направљене 29. септембра у шест после подне, баш након што су авиони надлетали и запрашивали његове суграђане.
- Погледајте ову катастрофу! Направио сам слику баш да је приложим као доказ свакоме ко не верује или мисли да је прича о „кемтрејлсу“ само теорија завере. Људи, чувајте се! Ово је страшно, небо је посивело, ваздух је био толико тежак и загушљив да нисмо могли да дишемо. Након запрашивања скупљала се нека бела скрама, као паучина, која никако не сме да дође у контакт с кожом, иначе изазива здравствене катастрофе.
Удисањем такође убацујемо у организам те наночестице, које нас разарају изнутра, па дете нисам смео да изведем на игралиште данима, а и то ми није нека гаранција да ћемо се заштити – прича узнемирени грађанин молећи нас да наставимо да упозоравамо грађане и информишемо их о опасности од „кемтрејлса“.
На бројним интернет адресама могу се видети фотографије унутрашњости авиона са уграђеним металним резервоарима с хемијским средствима, који су постављени уместо путничких седишта.

Постоји и друга врста авиона код којих су млазнице постављене на репу, поду, боку или крилима авиона, па се чак на неким снимцима јасно види како хемијска једињења излазе из тих делова, а не из турбина, како је предвиђено код редовних авиона.

Заштита од „кемтрејлса“
Да бисмо се заштитили од последица запрашивања, потребно је користити зеолит, потпуно природан минерал, који је нетоксичан и без нуспојава и потпуно се елиминише из тела четири до шест сати након узимања. Зеолит из тела одстрањује бројне штетне, токсичне и канцерогене супстанце у облику тешких метала, пестицида, хербицида, алфатоксина, микотоксина, радиоактивних честица, и то путем столице, мокраће и зноја.

Шаљите фотографије
Апелујемо на све читаоце који виде сумњиве беле трагове на небу који се споро разилазе, као и паучинасту скраму која се скупља на земљи после тога, да нам фотографије и податке о времену запрашивања пошаљу на мејл редакције, а да ове материје никако не пипају голим рукама.

Шта садржи „кемтрејлс“
Стручњаци који проучавају хемијски састав белих трагова на небу тврде да садрже:
- нервне отрове
- тешке метале: алуминијум, баријум, стронцијум, манган
- микроорганизме: бактерије, гљивице, микоплазме
- пестициде и радиоактивне материје
- дехидрирана људска црвена и бела крвна зрнца

(Курир)

Актуелно, ДРУШТВО, СРБИЈА субота - 20. октобар 2012

Веља Илић: „Зауставити диверзију тровања Србије са неба!”

Београд – Државо, реагуј!
Српски политичари сложили су се да треба испитати и стопирати запрашивање кемтрејлсом, отровним белим траговима који дуго остају на небу, а испуштају их специјализовани авиони за запрашивање, о чему смо у више наврата писали. Људи се масовно јављају и шаљу фотографије неба под кемтрејлсом, молећи да се  утиче на државу да заустави тровање Срба.
Некадашњи министар животне средине, рударства и енергетике Оливер Дулић рекао је да му је позната прича о кемтрејлсу и да је у време свог мандата тражио да се испита постојање белих трагова на небу.
- Када се то појавило као вест, ја сам затражио од стручних служби да провере постојање такозваног кемтрејлса. Констатовано је да то код нас не постоји и да нема опасности по људе – каже Дулић.
С друге стране, министар спољне и унутрашње трговине Расим Љајић каже  да све треба узети у обзир и свакако испитати ову појаву.
- Ништа не треба насумично причати и закључивати. Стручњаци треба да испитају и кажу да ли је то опасно или не. Као и увек, све треба детаљно утврдити, па тек онда доносити закључке – рекао је Љајић.
Министар грађевинарства и урбанизма Велимир Илић каже да треба предузети мере.
- Треба видети ко то ради. Контрола лета прати сваки прелет и тачно се зна кад ко шта избацује и где избацује. Треба предузети мере да такве летилице немају права да лете изнад Србије.
Да се нађе чије су и да се код међународних институција тражи заштита становништва. То је сигурно нека диверзија споља коју неко спроводи над одређеним делом територије или над одређеним делом становништва – каже Илић.

(Курир)Нема коментара:

Постави коментар